Slut på en fantastisk dag!

Hej på er! Nu har dagen börjar gå mot sitt slut och det har faktiskt varit en riktigt bra dag! Tävling på förmiddagen som gick super och sedan så har jag gått halloween med Emma vilket också var kul! Vi fick ihop en hel del godis vilket var kul!

Imorgon är jag helt ledig vilket ska bli sååå himla Skönt! Har varit väldigt mycket nu senaste dagarna med tävlingar och allt vad det är! Så nu ska jag koppla av (läs plugga) de sista dagarna av lovet!

Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt!


Haha jag och Emma improviserade lite med våra utklädnader!

Världens bästa ponny!

Haha känner att rubriken är lite överanvänd men det är ju så sant! Hon är verkligen bäst min ponny! 
Vi skulle ju ha ridit 80, men i sista sekund typ ändrade jag till 70 vilket var ganska bra. Hindrena var väldigt maxaze och jag tyckte att bara det såg väldigt stort ut och var jättenervös! Så kan tänka mig hur nervös jag hade varit om det var 80! Men aja. 
Vi dubbelnollade iaf, både grunden och omhoppningen!!! Även fast jag trodde att vi rev hinder nummer 5, men hon var bara i bommen utan att det ramla. 

Jag är väldigt nöjd med ritten och hon var faktiskt väldigt pigg och framme idag! Inte lika "fin" ritt som vanligt Dock då det blev lite korsgalopp lite här och var för jag var inte tillräckligt noga, men det blev för det mesta väldigt fina språng!

Asså jag bli mer och mer säker på att jag har världens bästa ponny för varje gång jag är hos henne <3 skulle verkligen inte kunnat få någon bättre!
Liknande inlägg

Till stallet!

Gud vilken lång dag det har varit! Kommer iaf åka upp till stallet nu för att släppa in hästarna och pussa på Ramona. Ska kanske också fixa med lite grejer inför imorgon. 

Sen ska jag hem och kolla på ett gammalt avsnitt av ph och sedan gå och lägga mig för att orka upp imorgon igen! På eftermiddagen ska jag gå halloween med Emma Emelie och Linn troligtvis så det blir kul!